Knappe winst dames Klimaatgroep Stars

elinegras
Eline Gras in actie namens Klimaatgroep Stars ((foto Ivo Lint, TTV Midstars).

Het damesteam van Klimaatgroep Stars uit Middelstum had zaterdag als enige team een thuiswedstrijd. De heren hadden namelijk de week daarvoor al gespeeld, waardoor het erg stil was in de zaal. Linda van der Veen, Yvette Gombert en Eline Gras lieten zich daardoor echter niet weerhouden en wilden zoveel mogelijk punten pakken tegen GTTC Groesbeek.

Gombert begon met een spannende vijfsetter die ze met 9-11 wist te winnen. In haar andere twee partijen wist ze het de tegenstander wel heel moeilijk te maken, maar net niet moeilijk genoeg. Van der Veen begon ook haar avond met een spannende vijfsetter. Dit punt ging naar de tegenstander. Haar volgende wedstrijd (wederom een vijfsetter) won ze wel en de laatste wedstrijd pakte ze met 3-0. Gras trok haar eerste twee wedstrijden met 3-0 naar zich toe, maar moest in haar derde duel het punt aan de tegenstander afstaan. Gombert en Gras wisten nog een extra punt te pakken door de dubbel met 3-0 te winnen. De eindstand kwam daarmee op 6-4 in Middelstummer voordeel te staan.

No Replies to "Knappe winst dames Klimaatgroep Stars"