Bouma stopt als trainer van De Pelikanen

keesbouma

Kees Bouma vertrekt aan het einde van dit seizoen bij derdeklasser De Pelikanen uit Appingedam. Na een periode van vier jaar heeft Bouma het besluit genomen om te stoppen als trainer van de Damsters, zo valt te lezen op de website van de roodwitten.

In de achterliggende drie jaren heeft Bouma prima prestaties geleverd met een zeer jong team in opbouw. Promotie via nacompetitie in het tweede jaar en eveneens de vorig jaar als promovendus behaalde nacompetitie, zijn uitstekende resultaten. In de besluitvorming heeft de drukte van zijn baan als directeur van twee basisscholen en zijn verhuizing naar Groningen meegespeeld, maar Bouma wil een nieuwe uitdaging aangaan die wat dichter bij zijn woonplaats ligt. Het bestuur van de Damster club respecteert het besluit van Bouma en wenst hem alle succes in het lopende seizoen en zijn verdere trainerscarrière.

No Replies to "Bouma stopt als trainer van De Pelikanen"