Klimaatgroep Stars wint gemakkelijk

Een week geleden zat men nog op Sardinië voor de wedstrijd in de eerste ronde van de Intercup-competitie tegen Marcuzzo Cagliari. Zaterdag was het weer business as usual met de competitiewedstrijd tegen Zwolle. De Middelstummers namen een 8-2 overwinning mee naar huis. 

Het was voor Klimaatgroep Stars geen harde noot om te kraken. De hekkensluiter in de eerste divisie van de landelijke tafeltenniscompetitie bood nog wat weerstand in de persoon van Remco Diele die van Colin Rengers wist te winnen. Samen met teamgenoot Marcel Kraa snoepte Diele het  dubbelspel van Klimaatgroep Stars af door met 11-9 in de vijfde en beslissende game van Jan Tammenga en Henk Jan Wils te winnen.

Daarna was de koek op en wisten de mannen van coach Gert Stulp een dikke 8-2 overwinning uit Zwolle mee te nemen. De eerstvolgende thuiswedstrijd van Klimaatgroep Stars is tegen SKF Veenendaal en wordt zaterdag vanaf 18.00 uur gespeeld. in de tweede ronde van de Intercup komt men uit tegen TTC Winnweiler uit Duitsland. Tijd en datum staan nog niet vast.

De reserves van Klimaatgroep Stars doen het goed deze competitie. Zaterdag werd in Amsterdam een keurige 7-3 overwinning geboekt tegen Tempo Team 2, waarmee de koppositie werd verstevigd. En dan te bedenken dat de Middelstummers met een invaller aan deze wedstrijd waren begonnen. Peter de Hek, normaal spelend in Midstars 3 deed uitstekend zijn best maar kwam te kort  in deze wedstrijd op derde divisie-niveau. Thomas Kuijer, telg uit de talentengroep van de stichting talentontwikkeling toptafeltennis Groningen, maakt een topseizoen door en wist al zijn partijen te winnen. Dit gold ook voor teamgenoot Bahram Gerami die zijn draai heeft gevonden in Middelstum. Het tweede team  speelt zaterdag in Middelstum tegen Veluwe 2. De aanvang is 18.00 uur

Het damesteam van Klimaatgroep Stars heeft de afgelopen weken mooie resultaten geboekt in de tweede divisie. De vraag was echter of Yvette Gombert, Saskia de Jong en Anine Stegeman dit niveau vast konden houden tegen koploper Hilversum. De dames gingen in ieder geval vol goede moed naar Hilversum.

Het werd vrij snel duidelijk dat de thuisclub niet zonder reden koploper is. Het niveau van Hilversum was te hoog en na een zeer korte wedstrijd, binnen twee uur zat de klus er op, was de eindscore dan ook een 10-0 nederlaag. Stegeman en Gombert wisten beiden nog wel een game te pakken, maar meer zat er voor de dames uit Middelstum niet in. GTTC 2 Groningen  is zaterdag de volgende tegenstander die bestreden moet worden. De wedstrijd in de sportzaal aan de Coendersweg begint om 18.00 uur.

No Replies to "Klimaatgroep Stars wint gemakkelijk"