Eerste lustrum Havenstadtoernooi Detac

Tafeltennisvereniging Detac uit Delfzijl organiseert op 15 november voor de vijfde keer het Havenstadtoernooi in sporthal de Ringen. Het is een tafeltennistoernooi voor jong en oud uit Friesland, Drenthe en Groningen.

Detac viert zijn eerste lustrum en daarom heeft de vereniging dit keer het toernooi een ‘open’ karakter gegeven om ook veel recreanten, die niet lid zijn van de tafeltennisbond, de kans te geven een keer een groot tafeltennistoernooi te spelen. ‘Dankzij de sponsors kunnen we dit jaar met een recordaantal deelnemers van 102 (65 senioren en 37 jeugdspelers) ons gezellig en sportief toernooi organiseren’, aldus de organiserende vereniging. Het toernooi begint om negen uur en de finales zijn rond half vier gepland. Dit gebeurt allemaal in Sporthal de Ringen aan de Prins Bernhardlaan 1 in Delfzijl.

No Replies to "Eerste lustrum Havenstadtoernooi Detac"