SC Loppersum heerst in eigen hal

zaalloppersum3

Hunsingo worden finalekansen toegedicht voor het eindejaarstoernooi in Loppersum. Daarin zou de organiserende club wel eens de tegenstander kunnen zijn. SC Loppersum was namelijk te sterk voor alle drie de tegenstanders in de poule die vanavond werd afgewerkt. Joris Jurna was met acht goals de topschutter van de avond. Of hij en zijn team het tot de finale weten te schoppen? Daar kunt u zaterdag zelf getuige van zijn.

Het eerste duel in de Lopster Boshal werd meteen al getekend door het enorme krachtsverschil tussen SC Loppersum en SV TEO. De goed gevulde zaal zag de gastheren met maar liefst 7-0 over de Ten Posters heen walsen. Een andere kandidaat voor het behalen van de volgende ronde was De Fivel. De Riepsters wisten de wedstrijd tegen Middelstum met 4-2 te winnen.

zaalloppersum2zaalloppersum1

Het andere Oranje moest daarna meteen weer aan de bak, leek lange tijd goed mee te kunnen komen, maar moest uiteindelijk ook voor SC Loppersum buigen: 6-3.Het duel tussen SV TEO en Middelstum begon met een curieuze goal voor de Ten Posters, maar veel hadden ze er niet aan. De blauwhemden trokken namelijk met 6-2 aan het langste eind.

Ook zij kregen vervolgens te maken met de kracht van SC Loppersum en verloren hun laatste poulewedstrijd met 5-0. Het laatste duel van de avond was die tussen De Fivel en SV TEO. De ploeg uit Zeerijp won afgetekend met 8-0, waardoor SV TEO was uitgeschakeld en de overige ploegen naar de finaleronde van zaterdag kunnen uitkijken.

Uitslagen:
SC Loppersum - SV TEO    7 – 0
De Fivel   - Middelstum  4 – 2
SC Loppersum - De Fivel   6 – 3
SV TEO    - Middelstum  2 – 6
Middelstum  – SC Loppersum 0 – 5
De Fivel   - SV TEO    8 - 0
Eindstand
SC Loppersum 3 – 9
De Fivel 3 – 6
Middelstum 3 – 3
SV TEO 3 – 0

Programma finaleavond:
Poule C Poule D
Hunsingo SC Loppersum
De Fivel Stedum
Middelstum NEC Delfzijl

Tijd       Wedstrijd
19.00-19.15 uur    Hunsingo   - De Fivel
19.20-19.35 uur    NEC Delfzijl - SC Loppersum
19.40-19.55 uur    Middelstum  - De Fivel
20.00-20.15 uur    SC Loppersum - Stedum
20.20-20.35 uur    Hunsingo   - Middelstum
20.40-20.55 uur    Stedum    - NEC Delfzijl
21.00-21.15 uur    Hunsingo   - SC Loppersum
21.20-21.35 uur    Stedum    - De Fivel
21.40-21.55 uur    NEC Delfzijl - Middelstum
Plus extra wedstrijd volgens schema

De ploegen met de meeste punten 
per poule spelen de finales
22.00-22.15 uur    3e/4e plaats: 2e PC - 2e PD                                 
22.20-22.40 uur    Finale: Winnaar PC - Winnaar PD

No Replies to "SC Loppersum heerst in eigen hal"