Simpele winst talenten Klimaatgroep Stars

De talenten van KlimaatgroepStars uit Middelstum hebben op vrij eenvoudige manier van het Duitse TTC Winnweiler wten te winnen. Het in Middelstum gespeelde duel stond in het teken van de tweede  ronde van de Europese Inter Cup competitie. De tafeltennissers zegevierden met 4-0. 

KlimaatgroepStars had zaterdag geen kind aanWinnweiler. Colin Rengers, Shuohan Men en Thomas Kuijer maakten gehakt van de wat gedateerde spelers uit Duitsland. Alleen in het dubbelspel en in de wedstrijd tussen Shuohan Men en Carsten Wiegand moest de thuisclub een game  afstaan.

Colin Rengers won zijn partij makkelijk met 3-0 van Christiaan Muller en na anderhalf uur tafeltennis stond er een 4-0 voorsprong op het scorebord in het voordeel van Klimaatgroep Stars waardoor het keurkorps van de coaches Anne Vlieg en Gert Stulp zich kwalificeerde voor de derde ronde van de Inter Cup-competitie, het officieuze Europees kampioenschap voor clubteams.

Klimaatgroep Stars 2 speelt op 31 januari thuis tegen Entac 1 uit Enschede. Het duel begint om 16.00 uur. Twee uur later staan de Middelstummer dames in eigen huis voor de taak om GTTC Groesbeek de voet dwars te zetten.

No Replies to "Simpele winst talenten Klimaatgroep Stars"