NEC Delfzijl wint Delfdam-toernooi

Het eerste zaterdagteam van NEC Delfzijl heeft het twaalfde Delfdam 35+ zaalvoetbaltoernooi op zijn naam gezet. In een spannende finale tegen hun clubgenoten van zondag 2 werd het in de Damster sporthal Eelwerd 3-3.

Het leek er aanvankelijk op dat NEC zondag 2 er met de beker vandoor zou gaan, nadat ze twee minuten voor het einde de stand op 3-1 hadden gebracht. Direct daaarna scoorde NEC zat 1 de 3-2 waarna de spanning weer terug in de wedstrijd was. Veertig seconden voor tijd scoorde NEC zat 1 de 3-3. Strafschoppen moesten uiteindelijk doorslag geven. In de halve finale moesten de beide ploegen hun wedstrijd ook al met strafschoppen beslissen.

NEC zaterdag 1 nam de strafschoppen iets beter, won de serie met 4-3 en werd daarmee winnaar van het Delfdam zaalvoetbaltoernooi van 2015.NEC zondag 2 mocht als kleine troost tijdens de prijsuitreiking uiteindelijk nog wel de Ko Groot Bokaal in ontvangst nemen. De ploeg had met 26 doelpunten de prijs terecht gewonnen als meest scorende team van het toernooi.

De eindstand:
1. NEC Delfzijl zat 1
2. NEC Delfzijl zon 2
3. De Pelikanen
4. NEC Delfzijl zon 1
5. Poolster
6. Wagenborger Boys
7. Appingedam 2
8. NEC Delfzijl zon 3
9. Farmsum
10. Appingedam 1
11. Old Stars
12. NEC Delfzijl zat 2

No Replies to "NEC Delfzijl wint Delfdam-toernooi"