Klimaatgroep Stars pakt zege in Oegstgeest

TanAnran
Tan Anran, aan de overkant van de tafel, debuteert voor Klimaatgroep Stars in actie tegen Pecos.

Het vlaggenschip van Klimaatgroep Stars kon zondag eindelijk uit de startblokken in de eerste wedstrijd in de landelijke van de eerste divisie tafeltennis. De wedstrijd tegen Pecos uit Oegstgeest stond voor zaterdag 7 februari geprogrammeerd, maar door de slechte weersomstandigheden werd het duel toen afgelast. De Middelstummers namen een 7-3 overwinning mee naar huis.

Tan Anran, ex-speler van Pecos en dit seizoen door Klimaatgroep Stars aangetrokken om het eerste team te versterken, mocht in de eerste partij gelijk aantreden tegen oud-clubgenoot Youri Soons en deed dit met verve. De nieuwe aanwinst van Klimaatgroep Stars won de partij gemakkelijk. Daarna stuitten de Middelstummers op meer tegenstand. Jan Tammenga en Colin Rengers kwamen allebei net te kort in de vijfde beslissende game tegen respectievelijk Jop van der Wiel (15-13) en Maroun Nader (12-10). Toen ook het dubbelspel verloren ging leek zich een zwart scenario voor de Middelstummers uit te rollen. Maar niets was minder waar. De ploeg van coach Gert Stulp herpakte zich en gaf geen duel meer uit handen. Tan Anran bewees zijn waarde voor het team en wist al zijn enkelpartijen te winnen.

Jan Tammenga en Colin Rengers boekten elk twee overwinningen, al maakte Rengers van iedere wedstrijd die hij speelde een heuse thriller. Tegen Nader kwam Rengers net te kort maar met het kleinste verschil, verlenging in de vijfde game, wist the youngster van Klimaatgroep°Stars wel te winnen van Jop van der Wiel en Youri Soons. De eerstvolgende thuiswedstrijd van Klimaatgroep Stars is op 7 maart. Dan is vanaf 16.00 uur US 1 Amsterdam de tegenstander.

No Replies to "Klimaatgroep Stars pakt zege in Oegstgeest"