Verlies na complete offday Corenos

corenosvvs1
Wouter ten Harkel verlengt namens Corenos een corner. Roel Munting, Erik Zuidema en de Oostwolders Tom Bonenschansker, doelman Marco Broesder, Goos Boven, Danny van Lang en aanvoerder Mischa van Lang wachten op de achtergrond af.

Corenos is op eigen veld met 0-2 onderuit gegaan in het duel met het Oostwolder VVS. De ploeg van trainer Erik Zuidema beleefde een collectieve offday. ‘Op basis van strijdlust en inzet heeft VVS terecht van ons gewonnen. Het is alleen jammer dat de scheidsrechter een onterechte strafschop gaf, anders was het waarschijnlijk een bloedeloze 0-0 geworden’, vertelt Zuidema.

De strafschop werd toegekend na een sprintduel tussen Elwin Wezeman en een Oostwolder. Deze liet zich in de 70e minuut vallen toen het schouder aan schouder-duel geen uitzicht op succes meer bood. De penalty werd tegen het nylon gekegeld: 0-1. In blessuretijd werd de marge verdubbeld toen Corenos alle risico nam om er alsnog een gelijkspel uit te slepen en vervolgens de kous op de kop kreeg. Corenos kreeg zelf niet veel mogelijkheden. Zuidema: ‘Eigenlijk moeten we deze wedstrijd maar zo snel mogelijk vergeten en vooruit kijken naar de volgende wedstrijd.’

* Corenos – VVS 0-2 (0-0). Pieter Kelder 0-1 (strafschop); Jurjen Drewel 0-2.

No Replies to "Verlies na complete offday Corenos"