Turnsters SVU verdienen finaleplaats

Vier turnsters van SVU uit Uithuizen hebben zich zaterdag in sporthal De Mencke voor de finale van NTS B weten te plaatsen.. Deze wordt gehouden op 16 mei. Plaats van handeling is ook dan de Uithuizer sporthal. Beide wedstrijden werden ook nog eens door SVU georganiseerd. 

Julia Haaksma wist eerste te worden met een puntentotaal van 42.400 in de categorie senior G. Valerie Wieringa nestelde zich op de derde plaats in dezelfde categorie met een totaal van 39.917. Marion Kooi deed mee in de categorie jeugd H en werd vierde met een puntentotaal van 40.192. Dit was genoeg om een plaats in de finale te veroveren.

Manon Koning, de jongste deelnemer van de dag, werd derde in de categorie pupil1 D2 en behaalde een score van 52.458 punten. Dit was op zich al heel knap, want ze turnt dit niveau nog maar net drie maanden.

Wij zijn dan ook heel benieuwd wat de prestaties mogen gaan worden tijdens de finale 16 mei aanstaande. Leiding en bestuur van SVU lieten na afloop weten supertrots op hun leden en de door hen behaalde resultaten te zijn.

No Replies to "Turnsters SVU verdienen finaleplaats"