SVA Appingedam levert zes finalisten af

Zes turnsters van SVA Appingedam hebben zich zaterdag in sporthal De Mencke in Uithuizen geplaatst voor de Finale NTS B op 16 mei. Sanne Dijkhuizen werd tweede met 52.633 punten in Pupil 1 D2. Merel Rozema werd vijfde in Junior F, maar door haar tweede plek in de eerste wedstrijd is ze wel door naar de finale.

Julia Froma werd derde in Senior F, ondanks haar lage cijfers op de brugoefening. Kaylee Duivis werd met 46.925 punten derde in Jeugd 1 D1. Eva Griep werd keurig eerste met 47.067 punten en ook haar clubgenootje Anouk Toxopeus mocht weer op het podium plaatsnemen. Nu voor de derde plaats in Jeugd 1 D2, waarbij ze tijdens de eerste wedstrijd op 7 maart nog beiden op respectievelijk plaats twee en een stonden.

Trainster Victoria Polotebnova is supertrots op haar pupillen die deze dag geturnd hebben. ‘Dat geldt ook voor de meiden die geen finaleplek hebben bereikt, Zij verdienen een pluim’, zegt Polotebnova. Namens haar en het bestuur worden alle finalisten gefeliciteerd en wordt hen veel succes gewenst tijdens de finaledag.

No Replies to "SVA Appingedam levert zes finalisten af"