Zweten in strijd tegen MS

Een zestigtal fietsers heeft zich zaterdag in het zweet gewerkt om meer onderzoek naar MS mogelijk te maken. Sponsors en bezoekers hebben ervoor gezorgd dat deze actiedag bij Sportcenter Arobus in Ten Boer het fantastische bedrag van 4360 euro heeft opgebracht.

De actie loopt nog even door totdat Anjo en Ard Hofman op tweede pinksterdag in Frankrijk de Mont Ventoux op gaan voor ‘Klimmen Tegen MS.’

Op 25 mei staat de vijfde editie van Klimmen tegen MS op het programma. Het decor kan op zijn zachtst gezegd imposant worden genoemd. Een en ander vindt namelijk plaats op de flanken van de legendarische Kale Berg, de Mont Ventoux. In vijf jaar tijd is Klimmen tegen MS uitgegroeid tot een begrip. Op 9 juni 2014 gingen ruim 800 deelnemers van start. Het sportieve doel van het evenement is het één of meerdere keren beklimmen van de Reus van de Provence, per fiets of (hard) lopend. Door samen te bewegen steunen we ook de strijd tegen MS, een ongeneeslijke ziekte aan het centraal zenuwstelsel waar 17.000 patiënten in Nederland aan lijden.

Deelnemen aan Klimmen tegen MS staat garant voor het deelnemen aan een uniek evenement. Altijd al een keer de Kale Berg één of meerdere keren willen beklimmen? Dit is je kans. Inschrijven kan via www.klimmentegenms.nl.

No Replies to "Zweten in strijd tegen MS"