Eemsrakkers kwalificeert zich voor NK

eemsrakkerscteam

Het C-team van voltigevereniging De Eemsrakkers uit Holwierde (zie foto) heeft zich voor de Nederlandse kampioenschappen gekwalificeerd.  Het team wist zaterdag in Bronneger het laatste winstpunt binnen te hengelen en daarmee was kwalificatie een feit. Het C-team bestaat uit Marie Christine Spraakman, Bente Dibbern, Klaudia Arends, Lizanne van Ginkel, Rienke Feitsma, Fleur Medema, Silke Spijk, de geblesseerde Caston ten Hove en Esmee Groeneveld. Onder leiding van trainer/longeur Martin Hamminga zijn op het paard Attentie de verplichte onderdelen en de kur uitgevoerd met een uitstekende jurybeoordeling van 5,9. Het enthousiaste team gaat de komende maanden nog fanatieker trainen om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de natinale titelstrijd van 29 augustus in Ermelo.

No Replies to "Eemsrakkers kwalificeert zich voor NK"