SV Bedum E5 weer kampioen

SVbedumE5
De E5-pupillen van SV Bedum (zie foto) hebben zaterdag thuis tegen hun leeftijdsgenoten van SJO Winsum gespeeld. Voor de jeugdige Bedumers was het erop of er onder om kampioen in de derde klasse te worden. Beide teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, maar het was SJO Winsum dat op een 0-1 voorsprong kwam te staan. Vlak daarna maakte SV Bedum er 1-1 van en op slag van rust zorgde SJO Winsum voor een 1-2 tussenstand. Na de doelwisseling maakten de Bedumers weer gelijk (2-2) en  dit werd door Winsum beantwoord met de 2-3. Halverwege het tweede bedrijf werd er weer gescoord. Nu was het de thuisclub die reden tot juichen had: 3-3. In de laatste minuut werd de wedstrijd beslist door een treffer van de gastheren: 4-3. Het was een spannende wedstrijd met veel kansen aan beide zijden en met een gunstige afloop voor SV Bedum E5. Zij eisten, met nog één duel te gaaan, het kampioenschap in hun poule op. Het was de tweede toitel voor de jongelingen, want voor de winterstop was SV Bedum E5 ook al kampioen geworden.

No Replies to "SV Bedum E5 weer kampioen"