Eemsmondtoernooi bij LTC ‘t Fivelveld

Tennisvereniging LTC ‘t Fivelveld uit Appingedam heeft de afgelopen week weer het traditionele Dutch P&I Eemsmond Open Toernooi georganiseerd. Dit toernooi is al jaren het enige weektoernooi in het Eemsmondgebied.

Men kon zich inschrijven voor alle categorieën (dames- en heren-enkel, dames-, heren- en gemengd dubbel) en in de speelsterkte 3 tot en met 9. Helaas was er te weinig opgave in de speelsterktes 3 en 4, maar in alle andere werd er wel volop gespeeld. Ondanks het gemis van topspelers spreken de organisatoren Irene Siaila en Lorian Slagter van een geslaagd toernooi.

Veel deelnemers waren afkomstig van tennisverenigingen uit Appingedam, Delfzijl, Spijk, Tjuchem, Schildwolde en Loppersum. Maar ook spelers afkomstig uit Groningen, Harkstede, Stedum, Ten Boer, Nieuwe Pekela, Scheemda, Nieuwolda, Warffum en zelfs Heerenveen waren van de partij.

Hoewel het weer zaterdagmiddag even tegen zat, konden toch alle partijen gespeeld worden. Er werden in het weekend prachtige finales gespeeld. Aan het einde van de zondagmiddag vond de prijsuitreiking plaats.

No Replies to "Eemsmondtoernooi bij LTC 't Fivelveld"