Vernieuwd ‘t Zandt wil ‘leuk meedoen.’

De voetballers van vv ‘t Zandt komen dit seizoen met een gewijzigd team aan de start van het seizoen. De Zandtsters tellen maar liefst vier nieuwe gezichten aan het voetbalfront.

De ploeg van coach Marijn Teerling heeft afscheid moeten nemen van Martin Tap (gestopt), Geert Kugel (gestopt) en Arnold Venema (Viboa). Naast een voetballende rol bij de club was Venema tevens voorzitter. Dit stokje wordt overgenomen door Tim Dijkhuis. Ondanks het afscheid van drie spelers mocht ‘t Zandt wel vier nieuwe spelers verwelkomen. Dat zijn Arne Roeters, Leon Teerling en Frank Pot. Zij zijn overgekomen van De Fivel uit Zeerijp. Jurrie Tap heeft na jaren de voetbalschoenen weer uit de wilgen gehaald en komt opnieuw in actie.

Met een selectie van twintig man hoopt ‘t Zandt dit seizoen weer leuk mee te doen in de 5e klasse reserve waar de blauwhemden onder anderen KRC, Onderdendam, Stedum 2 en Loppersum 3 tegen zullen komen.

De selectie van ‘t Zandt bestaat uit: Rik Baas, Arnold Burema, Tim Dijkhuis, Sander Doorn, Teun Heuvel, Edwin Oosting, Marco van der Ploeg, Arne Pot, Frank Pot, Arne Roeters, Daniel Smidts, Ron Smit, Jurrie Tap, Leon Teerling, Rik Til, Dirk-Pieter Veldman, Peter Venema, Peter van Weerden, Tim van der Windt en Gerry Winkel.

No Replies to "Vernieuwd 't Zandt wil 'leuk meedoen.'"