Futsal Omlandia zoekt versterking

De zaalvoetbaldames van Omlandia zijn dringend op zoek naar een nieuwe keepster en een speelster, nadat de huidige keepster heeft aangegeven niet verder te kunnen en met name dat het tweede vrouwenteam na afgelopen seizoen is gestopt.

Omlandia acteert dit seizoen voor het eerst in de eerste klasse waar afgelopen week het eerste duel in winst werd omgezet tegen het uit de hoofdklasse gedegradeerde Wilper Boys.

Thuiswedstrijden van de Omlandianen worden op de vrijdagavond om negen uur afgewerkt in sporthal de Tiggelhal in Ten Boer. De uitwedstrijden vinden hoofdzakelijk ook plaats op de vrijdag maar wijken in een enkel geval nog wel eens af en worden dan naar een andere doordeweekse avond verplaatst.

Het gemiddelde niveau van de speelsters ligt op het niveau van een tweedeklasser op het veld. Er worden enkel wedstrijden gespeeld waardoor er geen trainingen plaatsvinden. Het team combineert gezelligheid met gedrevenheid tijdens de wedstrijden. Meiden die denken denk dat zaalvoetbal iets voor hen is en die in een enthousiast en jong team willen spelen, kunnen zich aanmelden via telefoon 06-42981114.

No Replies to "Futsal Omlandia zoekt versterking"