Debuut Klimaatgroep Stars in eredivisie

Na een afwezigheid van vijftien jaar wordt er in Middelstum weer tafeltennis op eredivisieniveau gespeeld. Klimaatgroep Stars heeft dit weten af te dwingen door vorig seizoen de final four-competitie in Veenendaal te winnen nadat ze eerder al kampioen waren geworden. Zaterdag staat vanaf vier uur de eerste thuiswedstrijd op het programma. Dan is Van Wijnen-Smash ’70 de tegenstander.

Het spelsysteem is in de eredivisie anders dan in andere divisies. Zo worden er per wedstrijd bijvoorbeeld zes partijen gespeeld in plaats van tien. Ook wordt er in deze partijen geen dubbel gespeeld. Zoals gezegd komen de heren van Van Wijnen-Smash ’70 uit Hattem zaterdag naar Middelstum. Een erg sterke tegenstander, die het vorig seizoen tot de kwartfinale van de play-offs in de eredivisie wist te schoppen.

Volgens insiders hoort dit team absoluut bij de beste vier ploegen van de competitie dit seizoen. Het team bestaat uit Gerben Last, Koen Hageraats, Boris de Vries en Martijn de Vries. Stuk voor stuk jongens die vorig seizoen ook in de eredivisie hebben gespeeld.

Bij Klimaatgroep Stars hebben alleen Henk Jan Wils en Jan Tammenga eerder op het hoogste niveau in Nederland gespeeld. Voor Colin Rengers en Tan Anran is de eredivisie een nieuw podium. Zij krijgen dit seizoen dé kans om hun kwaliteiten aan Nederland te tonen. Het is echter altijd afwachten hoe dit op een hoger niveau uitpakt.

Klimaatgroep Stars gaat vol goede moed het nieuwe seizoen in. Door attractief te spelen is het de bedoeling het publiek te vermaken en gaat het team proberen zoveel mogelijk punten te sprokkelen. Een volle zaal helpt hier natuurlijk bij en daarom wordt iedereen van harte uitgenodigd om het debuut van hun lokale favorieten mee te maken. Het toneel aan de Coendersweg 15a is er klaar voor. De sfeer zullen de toeschouwers mee moeten brengen.

No Replies to "Debuut Klimaatgroep Stars in eredivisie"