Tweede thuisduel Klimaatgroep Stars

Voor Klimaatgroep Stars staat zaterdag om 16.00 uur het thuisduel tegen Itass DTK ’70 uit Klazienaveen op het programma. De Drenten beschikken over een goede ploeg, die op dit moment de tweede plaats in de eredivisie inneemt.

Itass DTK ’70 heeft afgelopen weekend  verloren. Enjoy & Deploy Taverzo was met 4-2 te sterk voor de ploeg uit Klazienaveen. Het team bestaat uit Michel de Boer, Bas Hergelink, Barry Wijers en Patrick Oeij. Afgelopen weekend was Michel de Boer afwezig en vertegenwoordigden Hergelink, Wijers en Oeij de Drentse tafeltennissers. Hergelink en Wijers wonnen allebei een partij en Oeij verloor beide partijen. Itass DTK ’70 heeft een aantal spelers in het team die absoluut bij de beste spelers van Nederland horen. Dit betekent een mooie uitdaging voor Klimaatgroep Stars om voor een stunt te zorgen.

Uiteraard is iedereen van harte welkom in de sportzaal an de Coendersweg 15a in Middelstum om de tweestrijd bij te wonen. Het belooft een spannende eredivisiewedstrijd te worden, waarin Klimaatgroep Stars de driepunter van afgelopen weekeinde een goed vervolg wil geven.

No Replies to "Tweede thuisduel Klimaatgroep Stars"