Hendrie ‘Brokamp’ Bruggeman overleden

brokamp Ons bereikte het verschrikkelijk droevige nieuws dat Hendrie Bruggeman (55) uit Roodeschool, beter bekend als Brokamp, geheel onverwachts is overleden. Brokamp was sinds 2010 lid van verdienste en leider van zowel het A-team, het tweede alsook het dames zaalteam van vierdeklasser Corenos uit Roodeschool.

Zijn grote idool was zesvoudig international Willy Brokamp die ook wel bekend stond om zijn rebelse gedrag. Bruggeman, geboren in Oudeschip onder de rook van de Eemshaven, heeft zijn bijnaam aan ‘De Witte’ te danken. Hij speelde zoals zijn professionele evenknie en was evenmin iemand die je in een hokje kon stoppen. Hendrie was een geliefd persoon, altijd in voor een grap en een graag gezien iemand op het Roodschoulster sportpark. Brokamp was een kind van de club…

Naast de al genoemde functies is hij ook leider van het eerste elftal geweest en maakte hij deel uit van de bazarcommissie. Als je naar Hendrie Bruggeman vroeg, wist niemand zogenaamd wie je bedoelde, maar vroeg je naar Brokamp dan was het meteen raak. De markante verschijning, door wiens aderen Corenos-bloed stroomde, zal niet alleen door familie, vrienden en bekenden, maar ook door Corenos en andere amateurclubs uit de regio gemist worden. Hendrie is vandaag naar zijn laatste rustplaats gedragen.

Alle thuiswedstrijden van Corenos zullen zaterdag beginnen met het in acht nemen van een minuut stilte ter nagedachtenis aan deze bijzondere man. Het team van EemsmondSport wenst alle betrokkenen veel sterkte en kracht toe….

 

No Replies to "Hendrie 'Brokamp' Bruggeman overleden"