FvT speelt met Klimaatgroep Stars

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum zijn er zaterdag niet aan te pas gekomen in het duel met naaste concurrent Feyenoord van Teylingen uit Rotterdam. De wedstrijd in Middelstum ging met 1-5 verloren, waardoor de Rotterdammers Klimaatgroep Stars voorbij zijn gegaan op de ranglijst van de eredivisie. De Middelstummers zakken door dit verlies naar de zevende plek.

Doordat Jan Tammenga in de ochtend zijn grote teen aan een tafelpoot had gestoten, was hij voor de wedstrijd tegen FvT niet inzetbaar. De Chinese kopman Tan Anran heeft bovendien laten weten niet naar Nederland terug te keren. Dit betekende dat Arnoud Meijer voor de derde keer dit seizoen in de hoofdmacht aan de bak moest. Meijer speelt normaal gesproken voor het tweede team van de Middelstummers.

Colin Rengers speelde zijn eerste wedstrijd tegen Stephan Tromer. Een sterke tegenstander en dit betekende een spannende ouverture van het duel. De partij ging gelijk op en er zaten enkele mooie rally’s tussen. De uit vijf games bestaande partij werd uiteindelijk met 2-3 door Rengers verloren.

Rengers herstelde zich knap van het verlies door de eerste game te winnen in zijn wedstrijd tegen Merijn de Bruin. De tweede game ging nipt naar De Bruin, waarna de speler van FvT sterker ging spelen. Hij won vervolgens de resterende twee games, waardoor Rengers ook zijn tweede partij verloor, maar nu met 1-3 verloor.

Henk Jan Wils was vorige week tegen Scylla niet inzetbaar vanwege een blessure. Tegen FvT was de Groninger fit genoeg om te spelen. Zijn eerste optreden was tegen De Bruin. Wils bood prima tegenstand, maar trok uiteindelijk in een vijf games durende partij aan het kortste eind: 2-3.

In zijn tweede partij speelde Wils tegen de 53-jarige routinier Fjodor Rademaker. Deze liet zien nog steeds een erg goede speler te zijn en wist met 3-0 van Wils te winnen.

Arnoud Meijer wilde zijn prestaties van vorige week, twee winstpartijen, zaterdag een vervolg geven. Dit lukte in zijn eerste partij niet. Rademaker wist in vier games met 1-3 te winnen. Meijer herstelde zich van dit verlies en redde, door met 3-0 van Tromer te winnen, de eer voor de thuisclub.

Midstars viert zaterdag het 50-jarig jubileum, waardoor Klimaatgroep Stars geen competitiewedstrijd speelt. Wel speelt het team van coach Gert Stulp om vijf uur een wedstrijd tegen Ankerstars, de landskampioen in de eredivisie van 1999. Op 24 oktober speelt Klimaatgroep Stars voor de TT Intercup in Duitsland tegen TV Oyten. De eerstvolgende thuiswedstrijd zal plaatsvinden op zaterdag 21 november om 16.00 uur tegen Wijzenbeek Westa.

No Replies to "FvT speelt met Klimaatgroep Stars"