Eurocup maakt zich op voor vierde editie

Het begint een traditie te worden. Eurocup Delfzijl in het tweede weekend van januari. Momenteel werkt de organisatie alweer hard aan de vierde editie van dit indoor voetbalspektakel dat op zaterdag 9 en zondag 10 januari 2016 zal plaatsvinden.

Ook nu stelt de organisatie van Eurocup Delfzijl alles in het werk om het evenement voor clubs, sponsors en toeschouwers nog beter te maken dan de voorgaande edities. Het aantal deelnemende teams ging vorig jaar voor het eerst van tien naar twaalf. Dat pakte positief uit en daarom telt Eurocup Delfzijl 2016 opnieuw twaalf teams, waaronder een aantal grote clubs uit het buitenland. De deelnemende teams worden zo snel mogelijk bekend gemaakt.

De basis van Eurocup Delfzijl blijft hetzelfde als voorgaande edities. Er wordt wederom kunstgras aangelegd in de topsporthal van de Brede School Noord, dat speciaal voor de gelegenheid wordt omgedoopt tot het Groningen Seaports-stadion. Rondom de wedstrijden wordt voor het nodige entertainment gezorgd om het aanwezige publiek extra te vermaken.

‘Eurocup Delfzijl moet een uitje worden voor het hele gezin en wij doen er alles aan om dit te kunnen realiseren. Het streven is om elk jaar groter te worden. Wij zijn in ieder geval hard op weg om ook de vierde editie tot een groot succes te maken. Het belooft een enorm spektakel te worden’, aldus organisator Roy Boxmeer.

Voor de sponsors zal er wederom een netwerkbijeenkomst georganiseerd worden met een interessante gastspreker. De afgelopen edities kwamen onder andere Barry Hughes, Gert Jakobs en Andy van der Meijde naar Delfzijl om de sponsoren toe te spreken tijdens deze netwerkbijeenkomst.

No Replies to "Eurocup maakt zich op voor vierde editie"