Fusie NEC Delfzijl is afgerond

Na de fusie van de voetbalverenigingen Neptunia en Eems Boys tot voetbalvereniging NEC Delfzijl in 2014, is vrijdag tijdens de algemene ledenvergadering een nieuw bestuur gekozen. Hiermee is het succesvolle proces van de samensmelting volledig afgerond. Het fusiebestuur bestond uit Fester Oosterhuis (voorzitter), Arnold Schuijl, Rob Moes en Epko de Vries.  

De voetbalvereniging kende vorig seizoen een weergaloze start met kampioenschappen van verschillende teams, het in gebruik nemen van acht nieuwe kleedkamers en twee en half kunstgrasvelden. De vereniging heeft afgelopen jaar zelfs een groei doorgemaakt.

Na de fusie groeide NEC Delfzijl met meer dan 100 leden naar bijna 825 leden. Er zijn 45 teams in de competitie actief, waaronder nu ook drie meisjesteams en 2 minipupillen. Het nieuwe bestuur neemt het stokje over en weet zich gesteund door de huidige commissies met vele activiteiten en vrijwilligers. Het bestuur bestaat nu uit Eduard Mulder (voorzitter),  Hans Roeters (secretaris), Ton Drijfhamer (penningmeester), Michiel Switynk (jeugdzaken) en Dick Verburg (voetbaltechnische zaken).

Op bijgaande foto reikt de nieuwe voorzitter Eduard Mulder (rechts) een oorkonde  van de vereniging uit aan oud-voorzitter Fester Oosterhuis (links).

 

No Replies to "Fusie NEC Delfzijl is afgerond"