Titelkandidaat naar Middelstum

De tafeltennissers van Kimaatgroep Stars uit Middelstum spelen zondag om twee uur tegen huidig landskampioen Enjoy&Deploy Taverzo uit Zoetermeer. Een erg sterke ploeg, die ook dit jaar weer een van de favorieten voor het kampioenschap in de eredivisie is.

Het team van coach Gert Stulp ging vorige week in en tegen Hilversum met 4-2 onderuit. Door dit verlies zakt Klimaatgroep Stars naar een gedeelde laatste plaats in de Eredivisie tafeltennis. Het enige positieve van de afgelopen wedstrijd was dat youngster Colin Rengers ongeslagen wist te blijven en op deze manier nog twee punten voor de Middelstummers wist te redden.

Enjoy & Deploy Taverzo is een van de beste teams van Nederland. De ploeg werd in 2013, 2014 en 2015 landskampioen. Ook dit seizoen is het team van coach Gerald van Grunsven weer op weg naar de titel. Het team bestaande uit topspelers zoals bijvoorbeeld Martin Khatchanov, Ming Yang en Roel Bogie bezet alweer de eerste plek op de ranglijst met 28 punten uit 6 wedstrijden.

Aanstaande zondag om 14.00 uur is iedereen van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum om Klimaatgroep Stars te steunen en de wedstrijd tegen landskampioen Enjoy & Deploy Taverzo te bekijken.

No Replies to "Titelkandidaat naar Middelstum"