Geflatteerd verlies Klimaatgroep Stars

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum hebben afgelopen weekend in eigen huis een pak slaag gekregen van Enjoy & Deploy Taverzo uit Zoetermeer. Er werd met 0-6 van de regerend landskampioen verloren. Een geflatteerde uitslag, waarbij Klimaatgroep Stars zeker twee punten had verdiend.

In de eerste wedstrijd op deze zondagmiddag in Middelstum, verloor Jan Tammenga met 1-3 van Julien Indeherberg. Tammenga had geen antwoord op het spel van de Belg en hierdoor stond Klimaatgroep Stars gelijk met 0-1 achter in sets. In de tweede wedstrijd die routinier Tammenga speelde, was de sterke Yang Ming zijn tegenstander. De erg sterk spelende Ming won uiteindelijk met 0-3, maar Tammenga liet zich zeker niet wegspelen.

Colin Rengers speelde zijn eerste wedstrijd tegen Ming. Rengers had vorige week tegen Hilversum laten zien dat hij zeker een speler is om in de gaten te houden, door in zijn beide partijen tegen Gamal de Groot en Jelle Goossens ongeslagen te blijven. Tegen Ming had Rengers het echter behoorlijk lastig en verloor met 0-3 in games van de Chinees. Rengers mocht in zijn tweede en laatste wedstrijd aantreden tegen Martin Khatchanov, de huidige nummer negen van Nederland. In deze partij was Rengers erg dicht bij de winst en stond de jonge Drent zelfs nog met 2-1 voor in games. De laatste twee games wist Khatchanov met 11-3 en 11-8 te winnen, waardoor Rengers zonder winst bleef tegen Enjoy & Deploy Taverzo.

Henk Jan Wils verloor ook van Khatchanov en wel met 1-3. De tweede partij die Wils speelde, was tegen Indeherberg. Wils liet in deze wedstrijd zijn wilskracht zien en het publiek in Middelstum genoot hier duidelijk van. Wils kwam met 0-2 achter, maar wist zich terug te knokkendoor uiteindelijk tot 2-2 in games te komen. In de laatste game had Wils het geluk niet aan zijn zijde en werd verloren.

Omdat er verloren werd, blijft het team van coach Gert Stulp op de laatste plaats in de Eredivisie tafeltennis staan. Zaterdag 21 november speelt Klimaatgroep Stars om vier uur de thuiswedstrijd tegen Wijzenbeek Westa aan de Coendersweg 15a te Middelstum. Een ploeg waar voor Klimaatgroep Stars zeker kansen liggen om punten te pakken.

No Replies to "Geflatteerd verlies Klimaatgroep Stars"