Klimaatgroep Stars gelooft in kansen

Klimaatgroep Stars speelt zaterdag in eigen huis tegen Wijzenbeek Westa uit Wessem. De tegenstander uit Limburg bezet op dit moment de vierde positie in de eredivisie tafeltennis. Klimaatgroep Stars staat laatste, maar acht zichzelf niet kansloos.

Na afgelopen weekend vrij te zijn geweest, mag Klimaatgroep Stars komend weekeinde weer aan de bak. Wijzenbeek Westa zal de eerste tegenstander worden waar dit seizoen voor de tweede keer tegen gespeeld wordt. Vorige keer werd het in Wessem een verdienstelijk 3-3 gelijkspel, waarbij alle drie spelers een punt pakten. Als dit weer het geval zou zijn, komt Klimaatgroep Stars op gelijke hoogte met FvT op de ranglijst.

Wijzenbeek Westa heeft de punten hard nodig om haar klassering in de top vier van de eredivisie vast te houden. De verwachting is dan ook dat de ploeg uit Wessem met haar sterkste formatie zal aantreden in Middelstum. Om 16.00 uur zijn de tafeltennisliefhebbers van harte welkom aan de Coendersweg 15a in Middelstum om Klimaatgroep Stars te steunen en van de wedstrijd tegen Wijzenbeek Westa te genieten.

No Replies to "Klimaatgroep Stars gelooft in kansen"