Dubbel goud Louisa Martial Arts

Leden van Louisa Martial Arts Ten Boer en Delfzijl hebben onlangs aan een groot internationaal Taekwondo-toernooi deelgenomen, namelijk het Rotterdam Open 2015. Aan dit toernooi deden zo’n zeshonderd deelnemers uit verschillende landen mee, zoals Marokko, Frankrijk, Schotland, Engeland, Moldavië, België, Duitsland, Israël en uiteraard Nederland.

Voor Louisa Martial Arts kwamen Kim van den Enden, Tom van den Enden, Robbin Heyes, Sereliya Louisa, Djawad Belkacem, Shymano Schoenmakers en Soumiya Bey in actie.

Kim van den Enden en Robbin Heyes wisten na het internationale Taekwondo-toernooi in Almere ook de Rotterdam Open op hun naam te zetten. Kim van den Enden werd eerste bij de junioren dames en Robbin Heyes wist de titel bij de heren junioren in de wacht te slepen.

Na een zeer spannende wedstrijd ging Shymano Schoenmakers in de finale met  klein verschil onderuit. Sereliya Louisa en  Djawad Belcasem  pakten beiden een derde plaats in hun poule. Soumiya Bey deed het zeer goed, maar wist niet in de prijzen te vallen. Tom van den Enden is na het winnen van het internationale toernooi in Almeren derde in zijn poule geworden.

De volgende wedstrijd is op 12 december  in  Nijmegen.

No Replies to "Dubbel goud Louisa Martial Arts"