De Heracliden zoekt nieuwe coach

Voetbalvereniging SV De Heracliden is de bloeiende voetbalclub uit Uithuizermeeden die uitkomt in de derde klasse. De club heeft een rijke historie in het zaterdagamateurvoetbal en een sterke, eigen identiteit.  De Meister club is opgericht op 1 september 1934. De vereniging telt 360 leden. Voor de selectie is de vereniging voor het seizoen 2016-2017 op zoek naar een hoofdtrainer. De wegen van Jan Medema en de blauwzwarten scheiden zich na dit seizoen.

De club zoekt een enthousiaste, betrokken en deskundige hoofdtrainer die zich ervoor inzet om maximale prestaties uit de eerste selectie te halen met ‘eigen’ jongens, zowel op teamniveau als op individueel niveau. In de profielschets staat:

‘Je laat het team als de individuele spelers beter voetballen. Je werkt op een positieve manier om spelers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen en wedstrijden. Het inspireren en stimuleren van de gehele selectie om voortdurend te verbeteren is een belangrijk onderdeel van de functie. Verder ben je eindverantwoordelijk voor de wedstrijdtactiek, opstellingen en uiteindelijk ook de resultaten die je met het elftal behaalt. Tevens ben je mede-verantwoordelijk voor het samenstellen van de eerste selectie. Het uitdragen van de kernwaarden van SV De Heracliden behoort tot de functie. De trainer heeft een belangrijke rol in de doorstroming van de jeugd naar de 1e selectie. Tevens heeft hij hierdoor wekelijks een goede afstemming met de tweede selectie.’

‘Als trainer beschik je over een goede en heldere voetbalvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op het team en de individuele spelers. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden om je visie over te brengen zowel intern als extern en bent voor SV De Heracliden een goed uithangbord naar de externe partijen. Respect en sportiviteit zijn daarbij kernbegrippen. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging en bent bovengemiddeld geïnteresseerd in het jeugdvoetbal. Verder beschik je over adequate leidinggevende capaciteiten om het volledige potentieel uit de technische staf te halen en kun je zowel in de groep als boven de groep staan. Coachen is jou op het lijf geschreven.

Natuurlijk, als eindverantwoordelijke voor SV De Heracliden 1, ben je ook resultaatgericht. Je hebt het vermogen om je gedrag aan te passen indien de situatie verandert. Bij voorkeur heb je reeds ervaring in het hoofdtrainerschap bij een voetbalvereniging. Tenslotte ben je gewoon een echt voetbaldier in de goede zin van het woord.

Je sollicitatie met bijbehorende cv kun je vóór maandag 14 december sturen naar: g.w.dijkstra@home.nl. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 51.

No Replies to "De Heracliden zoekt nieuwe coach"