Simon Schuil langer bij De Fivel

Het bestuur van vierdeklasser De Fivel heeft bekend gemaakt dat Simon Schuil ook volgend seizoen hoofdtrainer bij de ploeg uit Zeerijp is. Schuil, de spelers, bestuur en de jeugdafdeling zijn erg tevreden over de samenwerking.

De Ten Boerster is op dit moment bezig aan zijn eerste seizoen bij de club. ‘Simon in een prima trainer. De trainingen zijn goed en sociaal is hij ook sterk. Verder heeft hij oog voor de hele club, dus niet alleen voor het eerste elftal. Zo heeft hij alle jeugdteams al een keer getraind’, aldus de uitleg van het bestuur.

Ook Alderik van der Ploeg heeft aangegeven het volgend seizoen als assistent-trainer bij het eerste elftal betrokken te willen zijn. Verder heeft Jan Bakker te kennen gegeven dat hij het volgend seizoen leider van het eerste team zal blijven. De Fivel staat er momenteel niet al te florissant voor. Met de winterstop op de stoep staan de Riepsters op de elfde plaats met elf punten uit elf duels. Zaterdag wacht het andere Oranje de confrontatie met koploper VVK.

No Replies to "Simon Schuil langer bij De Fivel"