Zesde competitiezege dames Peli

De zaalvoetbalsters van De Pelikanen hebben hun zesde competitiezege geboekt. In sporthal Eelwerd in Appingedam werd De Heracliden vrijdag met 6-1 aan de kant gezet. Maria Parasiri was met vier doelpunten de meest productieve speler. Irene Bos en Monica Kamphuis-Woldendorp scoorden eenmaal. De zege was dik verdiend.

Het duel tussen de Damsters en de ploeg uit Uithuizermeeden was het treffen tussen de nummers drie en vier van de ranglijst. De Pelikanen dicteerde de wedstrijd vanaf het beginsignaal, al werden er dan ook niet veel kansen gecreëerd. In de eerste helft waren die zelfs op één hand te tellen. Toch was het al raak bij de eerste de beste mogelijkheid. Parasiri schoot binnen zestig tellen raak: 1-0. Irene Bos verdubbelde de marge na achttien minuten: 2-0.

De wedstrijd was vijf minuten na de pauze beslist. Binnen een minuut waren Parasiri en Kamphuis-Woldendorp trefzeker. De bezoekers redden na 38 minuten de eer. Clubtopscorer Maria Parasiri, ze staat inmiddels op 19 doelpunten, bepaalde met twee goals de eindstand op 6-1. De Pelikanen deelt door deze zege de koppositie met Futsal Winsum 1. Beide teams hebben 19 punten. De Winsumers kwamen zeven keer in actie. DePpelikanen verzamelde de punten in acht duels.

No Replies to "Zesde competitiezege dames Peli"