AV Fivelstreek op Indoor Stadskanaal

De sporthal in Stadskanaal was zaterdag the place to be voor de Noordelijke atleten. De enige indoorwedstrijd in de provincie Groningen, georganiseerd door Jahn II Atletiek, werd druk bezocht door atleten uit het hele land. AV Fivelstreek uit Delfzijl werd vertegenwoordigd door zeven pupillen en een junior.

Op de driekamp (hoogspringen, sprint en kogelstoten) werden enkele geweldige prestaties neergezet. Daarnaast werden er ook nog medailles behaald in verschillende categorieën op de 600 meter. Maar ook zonder die sportieve hoogtepunten zou er sprake van een geslaagde middag zijn geweest. Het was ook voor de meegereisde supporters weer genieten geblazen. Maud Visscher behaalde goud op de driekamp door eerste te worden bij zowel het kogelstoten als het hoogspringen bij de meisjes pupillen A2. Zij pakte tevens het zilver op de 600 meter in een nek aan nek-race met de uiteindelijke nummer één. Pupil A1 Wesley Boers pakte het zilver op de driekamp en haalde brons op een zeer spannende 600 meter, waarbij hij alles moest geven.

Maurits Meijerhof veroverde een bronzen plak op de driekamp dankzij een stabiele wedstrijd. Rafael van Gennip behaalde een zilveren medaille op de 600 meter. Kevin Mulder stootte zijn kogel naar 5.95 meter, wat hem een mooi persoonlijk record opleverde. Alledrie de jongens zijn pupil A2. Daphne Linstra pakte bij de junioren een bronzen plak op de tweekamp horden 50 en 60 meter. Nico de Groot (pupil C) en Fern Smit (mini-pupil) vielen niet in de prijzen, maar behaalden allebei weer een aantal persoonlijke records.

No Replies to "AV Fivelstreek op Indoor Stadskanaal"