Lastige opgave tafeltennissers Middelstum


De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum reien zondag af naar Zoetermeer voor een uitwedstrijd. Om 13.00 uur wordt het eredivisie-duel tegen koploper Enjoy&Deploy Taverzo gespeeld.

Met dit duel wordt meteen het startsein gegeven van de voorjaarscompetitie. Deze bestaat uit de vijf resterende wedstrijden die in de competitie gespeeld moeten worden. Na de wedstrijd tegen Enjoy&Deploy Taverzo speelt het team nog thuis tegen Scylla en Hilversum. De resterende uitwedstrijden worden gespeeld tegen Van Wijnen Smash ’70 en FvT. Na deze wedstrijden gaan de Middelstummers play-down duels spelen met als inzet lijfsbehoud in de eredivisie.

Enjoy&Deploy Taverzo is regerend landskampioen en staat ook dit jaar weer op de eerste plaats in de eredivisie. In negen wedstrijden heeft de ploeg van coach Gerald van Grunsven slechts tien punten verloren en is het een van de topfavorieten voor het binnenhalen van het kampioenschap.

De ploeg uit Middelstum heeft in de winterstop prima gepresteerd op verschillende toernooien. Zo won Colin Rengers het Open Gronings kampioenschap en wist Henk Jan Wils zijn titel op de Friese kampioenschappen te prolongeren. In het dubbelspel op het Nederlands Kampioenschap in de B-Licentie wisten Rengers en Wils samen kampioen te worden. Deze resultaten geven in ieder geval extra vertrouwen voor de voorjaarscompetitie en de play-downs.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is zaterdag 6 februari om vier uur tegen Scylla uit Leiden. Op bijgaande foto van Ivo Lint (TTV Midstars) speelt Colin Rengers tegen Ming Yang van Enjoy&Deploy Taverzo.

No Replies to "Lastige opgave tafeltennissers Middelstum"