Kwartet finalisten Delfdam 35+ is bekend

De finalisten van het Delfdam 35+-zaaltoernooi 2016 zijn bekend. NEC Delfzijl (zat) 1, DVC 2, Wagenborger Boys en NEC Delfzijl (zon) 2 spelen zaterdag in sporthal Eelwerd in Appingedam om de titel. De beide  teams van NEC Delfzijl die vorig jaar in de finale speelden, zullen elkaar nu in de halve finale treffen.

Vijftien teams hebben de afgelopen drie weken om een plaats in de halve finale gestreden. Tijdens de 13e editie van Delfdam is het toernooi naar vijftien teams doorgegroeid. Holwierde doet na een poosje afwezigheid weer mee aan het toernooi. Ook doen er twee teams mee van DVC, een samenwerking tussen vv Appingedam en de Pelikanen.

NEC zon 1, De Pelikanen, Appingedam 2 en NEC zon 3 zullen om de vijfde tot en met de achtste plaats strijden. De Old Stars, DVC 1, Holwierde en Farmsum gaan het duel om de negeende tot en met de twaalfde plek aan. Om de dertiende tot en met de vijftiende plaats strijden Poolster, Appingedam 1 en NEC zat 1.

De finaledag begint om drie uur en de halve finales beginnen rond kwart voor zes. Twee teams van ambtenaren uit de gemeenten Delfzijl en Appingedam spelen rond  kwart over zes een wedstrijd om de gemeentecup. De finale is rond tien voor zeven, waarna de avond na de prijsuitreiking wordt afgesloten met een buffet en muzikale begeleiding van een deejay.

No Replies to "Kwartet finalisten Delfdam 35+ is bekend"