Nieuwe hindernis voor Klimaatgroep Stars

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars spelen zaterdag hun eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie in de eredivisie. Tegenstander is Scylla uit Leiden, een ervaren team dat momenteel de vijfde positie bezet.

De mannen van coach Gert Stulp hebben vorige week tegen Enjoy & Deploy Taverzo wederom laten zien dat ze in de eredivisie thuis horen. Ondanks de uitslag van deze wedstrijd, er werd met 5-1 verloren, was het spel zeker niet slecht en is iedereen er binnen het team van overtuigd dat handhaving absoluut mogelijk is. Dit zal hoogstwaarschijnlijk moeten gebeuren via play-downs, waarvoor de spelers reeds worden klaargestoomd door trainer Anne Vlieg.

Scylla heeft zeven punten voorsprong op de Middelstummers en verloor vorige week met 5-1 van Van Wijnen Smash ’70. Hierdoor wordt het ook voor de ploeg uit Leiden erg lastig de play-downs te ontlopen. Het team van Scylla moet echter niet onderschat worden. Met Thomas Bénit, Olivier Altenburg en de Chinees Shen Ao in de gelederen, heeft men genoeg kwaliteit om het alle teams in de eredivisie lastig te maken.

Het duel begint zaterdag om 16.00 uur in de sportzaal aan de Coendersweg 15a in Middelstum. Op bijgaande foto van Ivo Lint (TTV Midstars) wacht Colin Rengers geconcentreerd op de dingen die gaan komen.

No Replies to "Nieuwe hindernis voor Klimaatgroep Stars"