DVC 2 wint Delfdam-toernooi

De Damster Voetbal Combinatie heeft zaterdag na een spannende finale het Delfdam 35+ zaaltoernooi in sporthal Eelwerd in Appingedam weten te winnen. Nadat DVC 2 in de halve finale moeiteloos met Wagenborger Boys had afgerekend, wachtte de finale tegen NEC Delfzijl 2 (zon), die in de halve finale de strafschoppen iets beter dan de clubgenoten van NEC Delfzijl 1 (zat) hadden genomen.

DVC won de finale met 4-3 nadat ze dertig seconden voor tijd nog met 3-2 achter stonden. Nadat de 3-3 was gescoord, maakte iedereen zich op voor de strafschoppen. DVC dacht daar anders over en bracht de bal nog een keer voor het doel van NEC. Met nog vier seconden op de klok kopte DVC de bal achter de doelman van NEC Delfzijl.
De kleine finale om plaats drie en vier werd gewonnen door de zaterdagvoetballers van NEC Delfzijl 1 gewonnen. Zij versloegen Wagenborger Boys met 3-0. Ook mocht NEC de Ko Groot-bokaal in ontvangst nemen van oud-burgermeester Emme Groot. Zij hadden over het gehele toernooi de meeste doelpunten (32) gemaakt. De wedstrijd tussen de gemeentes Appingedam en Delfzijl werd opnieuw Delfzijl gewonnen. Men versloeg de buren uit Appingedam met 3-1.

No Replies to "DVC 2 wint Delfdam-toernooi"