Klimaatgroep Stars gaat kopje onder

Van Wijnen Smash ’70 blijft voor Klimaatgroep Stars een lastige tegenstander. Net als eerder dit seizoen in Middelstum verloor het team van Gert Stulp zaterdag met 5-1 van de ploeg uit Hattem. De competitie in de Eredivisie is zo goed als gespeeld en Klimaatgroep Stars richt zich volledig op de naderende play-downs.

Voor de Middelstummers kwamen Jan Tammenga, Colin Rengers en Arnoud Meijer in actie. Voor Van Wijnen Smash ’70 speelden Martijn de Vries, Boris de Vries en Gerben Last. Tammenga speelde zijn eerste wedstrijd tegen de sterke De Vries. Deze staat momenteel 14e op de nationale ranking van de NTTB en behoort dus tot de beste spelers van Nederland. Ondanks het grote verschil in ranking, Tammenga staat op de 47e plek, wist Tammenga prima tegenstand te bieden en zelfs de eerste game te winnen.

Zichzelf belonen deed de Middelstummer niet. De Vries wist met 1-3 de eerste partij te winnen. Tammenga speelde zijn tweede partij tegen Last en kon geen potten breken. Last pakte drie games en won de partij dus met 3-0.

Colin Rengers is na de winterstop prima in vorm en gaf dit in Hattem een vervolg. Dankzij een 3-0 overwinning in games op Boris de Vries en prima spel wist hij een punt voor zijn ploeg te pakken. Dit was al het vijfde duel op rij waarin Rengers minimaal een punt wist te pakken. Tegen Martijn de Vries had hij het lastiger en verloor met 3-0 in games.

Arnoud Meijer had in zijn eerste partij geen schijn van kans tegen Last, die met 3-0 zegevierde. In Meijers tweede wedstrijd mocht hij aan een overwinning ruiken. Meijer kwam met 2-0 voor in games tegen Boris de Vries, maar wist dit geen goed vervolg te geven. De Vries won drie games op rij, waardoor het bij één punt voor de Middelstummers bleef.

Komend weekeinde is Klimaatgroep Stars vrij. Zaterdag 27 februari speelt het team zijn laatste uitwedstrijd van dit seizoen. Tegenstander in Rotterdam is dan het eveneens laaggeklasseerde FvT. Op zondag 6 maart om 14.00 uur spelen de Middelstummers hun laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen (foto: Ivo Lint)

No Replies to "Klimaatgroep Stars gaat kopje onder"