Trainingsdagen FC Groningen bij NEC Delfzijl

In samenwerking met Sporting Events organiseert FC Groningen de tweede editie van de FC Groningen Trainingsdagen. In acht trainingen leer je voetballen als jouw helden van de FC. Ook bezoek je een wedstrijd van de Trots van het Noorden in de Euroborg.

Dus altijd al willen schieten als Rusnak, dribbelen als Tibbling of passeren als Mahi? Geef je dan nu op. Nieuw is dat we je ontwikkeling tijdens de trainingscyclus in kaart gaan brengen door voetbaltesten. Iedereen in de leeftijdscategorie 7-13 jaar kan zich aanmelden voor de FC Groningen Trainingsdagen. Het maakt daarbij niet uit op welke positie je speelt en in welk elftal. De trainers gaan met jou aan de slag om van jou een nog betere voetballer te maken.

De trainingsdagen worden aangeboden bij NEC Delfzijl op de zondagochtend. De start van de training is 09.30 uur. De trainingen vinden plaats op zondag 13 maart, 20 maart, 3 april, 10 april, 17 april, 24 april, 22 mei en 29 mei (geen trainingen tijdens feestdagen en vakanties).

De kosten om deel te nemen zijn 165 euro, Dat is inclusief een FC Groningen trainingstenue, bidon, cerfiticaat van deelname, afsluitend toernooi en een gezamenlijk bezoek aan de wedstrijd FC Groningen- Heracles Almelo op 8 mei. Elke deelnemer krijgt twee kaarten om samen met een volwassene naar de wedstrijd te gaan.

Heb je al eerder deelgenomen? Dan kun je je opnieuw aanmelden voor slechts 135 euro. Je ontvangt dan geen trainingstenue. Aanmelden kan via www.fcgroningen.nl/trainingsdagen. Als u nog vragen heeft, dan kunt u contact opnemen met Niek Hollewand via amateurconvenant2@fcgroningen.nl of 050-5878787.

No Replies to "Trainingsdagen FC Groningen bij NEC Delfzijl"