Feyenoord gastheer Klimaatgroep Stars

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum spelen zaterdag hun laatste uitwedstrijd van dit eredivisie-seizoen. Tegenstander in Rotterdam is Feyenoord van Teylingen (FvT). Afgelopen weekend kwamen beide teams niet in competitieverband in actie. FvT staat op de zesde plaats en heeft negen punten meer dan de Middelstummers. Er staat dus wel degelijk iets op het spel.

De ploeg van coach Gert Stulp kan FvT, omdat er nog twee competitiewedstrijden gespeeld moeten worden, in theorie nog voorbij gaan op de ranglijst. Beide teams zijn na afloop van de competitie waarschijnlijk veroordeeld tot het spelen van play-downs. Hierin wordt door de onderste vier ploegen gespeeld voor lijfsbehoud in de eredivisie. Op dit moment betekent dat voor de Noord-Groningers een tweeluik tegen Scylla uit Leiden. FvT staat echter maar vier punten achter Scylla, met een wedstrijd minder gespeeld. Er bestaat dus ook de mogelijkheid dat De Middelstummers de Rotterdammers in de play-downs treffen.

Colin Rengers (foto: Ivo Lint) lijkt zijn scherpte en goede vorm van vorig seizoen precies op tijd te hebben gevonden. In de uitwedstrijd tegen Van Wijnen Smash ’70 wist Rengers een van zijn twee gespeelde partijen te winnen. Dit betekent dat Rengers nu al vijf eredivisiewedstrijden op een rij minimaal een punt weet te pakken.

Zondag 6 maart speelt Klimaatgroep Stars om 14.00 uur haar laatste wedstrijd van deze competitie aan de Coendersweg 15a in Middelstum. Tegenstander is dan Hilversum.

No Replies to "Feyenoord gastheer Klimaatgroep Stars"