Jeugdtoernooi bij vv Omlandia

Voetbalvereniging Omlandia uit Ten Boer wil dit jaar een oude traditie nieuw leven inblazen. Daarom organiseert men op 4 en 11 juni een Jeugdvoetbaltoernooi voor C-, D-, E-, F-pupillen en de welpen. Het  C- en D-toernooi is voor standaardteams die in de eerste klasse of hoger spelen. Het E- en F-toernooi is voor clubs in de hoofdklasse, eerste en tweede klasse. Alle deelnemende jeugdteams van Omlandia spelen in de eerste klasse.

De mini-pupillen (welpen) starten op 4 juni om 10.00 uur en zijn rond 12.00 uur klaar. De F-pupillen trappen om 09.00 uur af en voetballen tot 12.30 uur. De D-junioren vullen de middag van 13.00 tot 17.00 uur. Op 11 juni spelen de welpen eveneens van 10.00 tot 12.00 uur. De E-junioren beginnen om 09.00 uur en zijn om 12.30 uur klaar. De C-junioren vullen deze middag van 13.00 tot 17.00 uur.

Er wordt gestreden om een bokaal, maar alle deelnemers worden beloond met een medaille en een presentje. Verenigingen die aan een of meerdere onderdelen van het toernooi willen deelnemen, dienen dit door te geven via het mailadres toernooi_vvomlandia@outlook.com. Inschrijven is alleen per mail mogelijk. Na ontvangst van de inschrijving zal deze per mail worden bevestigd. Omdat een goede organisatie van het toernooi tijd kost, wordt men verzocht om zich voor 30 maart in te schrijven.

Daarbij dient te worden opgegeven in welke klasse het opgegeven team speelt, zodat de sterkte van de poules hierop aangepast kan worden. Staat er geen klasse aangegeven, dan deelt de organisatie het team naar eigen inzicht in. Voor het toernooi op zaterdag 4 juni zoekt de vereniging nog F-pupillen en MP-teams. Voor het toernooi op zaterdag 11 juni kunnen nog E-pupillen en MP-teams worden ingeschreven.

No Replies to "Jeugdtoernooi bij vv Omlandia"