Wagenborger in actie voor Ronald McDonald

Sportman Ronnie Zoer uit Wagenborgen heeft zondag een spinningmarathon van zes uur in het Fitnesscentrum Performance in Wagenborgen georganiseerd. Een en ander was bedoeld voor het Ronald McDonaldfonds. Samen met sponsoren werd er voor dit goede doel 2665 euro ingezameld. Als tegenprestatie gaat Zoer in juni van dit jaar een fietstocht van 500 kilometer door Nederland maken.

door Flip Slik 

Ronnie Zoer was zondagmiddag maar wat blij met het behaalde resultaat. ‘Ik had dit bedrag nooit verwacht en ben heel blij dat er zoveel geld naar het Ronald McDonaldfonds overgemaakt kan worden. De sponsors en de sportievelingen op de spinningfiets hebben enorm hun best gedaan. Daar bedank ik ze voor. We kunnen wel zeggen dat deze actie zeer geslaagd is. Wij zijn de ouders Danique (14) en Fleur (12), van wie Danique meervoudig complex gehandicapt is. Hierdoor kunnen wij geen gebruik maken van reguliere campings, maar wel van de speciaal aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds.

Als tegenprestatie gaat Zoer zich op 25 en 26 juni opnieuw inzetten voor zijn project. De Wagenborger gaat evenals in de voorgaande drie jaren, via zijn Homerideteam en nog ruim zeventig andere teams (www.homeride.nl), in 24 uur een fietstocht ondernemen van 500 kilometer, die hem van Maastricht via Duitsland naar Groningen brengt. Dit speciale team wil zoveel mogelijk geld inzamelen voor de vakantiehuizen van Ronald McDonald. Zoer is zowel sponsors als deelnemers aan de actie zeer dankbaar en hoopt uiteraard dat zijn monstertocht ook nog het een en ander zal opleveren (foto: Flip Slik).

No Replies to "Wagenborger in actie voor Ronald McDonald"