NEC tevreden over eerste meidenmiddag

Een twintigtal meiden uit de regio Delfzijl heeft zich deze week aangemeld voor de eerste van drie meidenmiddagen bij voetbalvereniging NEC Delfzijl. De meiden in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar kregen een parcourstraining onder leiding van diverse jeugdtrainers van de vereniging. Na de gezamenlijke warming-up werden kleine partijen (1v1) gespeeld, dribbel/passing-oefeningen gedaan en uiteindelijk een groot partijspel afgewerkt. Na de training kregen alle meiden nog een glas ranja en een armbandje van de KNVB. ‘Het was kortom een prachtige dag voor het meidenvoetbal in de regio Delfzijl’, zegt Allard Janssen namens de Delfzijlster club. De volgende meidenmiddag is woensdag 13 april, aanvang 15.00 uur. Heb je ook zin om mee te doen en heb je je nog niet aangemeld? Mail naar drallajanssen@hotmail.com of bel met 06-10470424.

No Replies to "NEC tevreden over eerste meidenmiddag"