Zaalvoetbaldames Peli halen hard uit

De zaalvoetbalsters van De Pelikanen hebben vrijdagavond geen spaan heel gelaten van tegenstander Drs. Vijfje 8. Het was pas de tweede competitiewedstrijd van dit kalenderjaar. In sporthal Eelwerd in Appingedam werden de studentes uit Groningen na een 4-0 ruststand met 10-1 onder de voet gelopen.

Drs. Vijfje 8 meldde zich toch als de nummer drie van de ranglijst in Appingedam. De Pelikanen was terug te vinden op plaats zes van de 2e klasse A. Waar andere teams al 12 tot 14 wedstrijden hebben gespeeld, hadden de Peli’s nog maar tien duels afgewerkt.

De Pelikanen, zonder Marjet Pijper, Ilona Kramer en de nog niet volledig herstelde Tara Benesia (ze bleef vijftig minuten op de bank), zat al binnen tien minuten op rozen door treffers van Christel Marree, Monica Kamphuis-Woldendorp en Maria Parasyri. Marree bepaalde de ruststand op 4-0.

Was de eerste helft nog rommelig en werd er onnauwkeurig gespeeld, het tweede deel van de wedstrijd liet De Pelikanen zien goed positiespel te kunnen spelen. Christel Marree passeerde, met een handsbal, haar eigen doelvrouw Meike Aarens: 4-1. Parasyri, Irene Bos en Beatriz Zuidema bepaalden de eindstand op 10-1. Op Goede Vrijdag gaat De Pelikanen op bezoek bij HFC ’15 uit Hoogkerk. Dit duel begint om 22 uur.

No Replies to "Zaalvoetbaldames Peli halen hard uit"