Dames De Pelikanen zetten Diva opzij

De zaalvoetbalsters van De Pelikanen hebben maandagavond in Sportcentrum Kardinge in Groningen met 5-8 van DIVA ’83 weten te winnen. Over één ding waren de speelsters en begeleiding het na afloop roerend eens: het was geen al te beste wedstrijd. Irene Bos (3), Monica Kamphuis-Woldendorp (2), Maria Parasyri, Tara Benesia en Beatriz Zuidema waren de doelpuntenmakers. Doelvrouw Meike Aarens en Ilona Kramer maakten de ploeg compleet.

Halverwege de eerste helft stonden de Peli-dames met 1-3 voor door treffers van Kamphuis-Woldendorp, Benesia (eerste balcontact) en Bos. De Groningers kwamen terug tot 3-3, waarna Parasyri drie minuten voor de pauze de Damsters weer op voorsprong wist te zetten: 3-4.

De Pelikanen begon de tweede helft zeer voortvarend. Binnen vijf minuten werd er drie keer gescoord Bos (2) en Kamphuis-Woldendorp 28 waren de schutters. Beatriz Zuidema zette elf minuten voor het einde 3-8 op het scorebord. Hierna geloofden de speelsters het wel en kon DIVA ’83 nog tot 5-8 terugkomen. Al met al was het niet zo goed wat De Pelikanen liet zien. Maar als je slechte wedstrijden ook wint, zal niemand daar later over vallen.

Vrijdag 15 april (22.05 uur) staat de subtopper in Uithuizermeeden tegen De Heracliden op het programma, de nummer drie uit de competitie. De Meisters hebben een wedstrijd meer gespeeld dan de Damsters en hebben ook twee punten meer. De Heracliden won dit seizoen in eigen hal al met 5-4 van Achilles 1894, de nummer twee van het klassement. De Pelikanen is dus gewaarschuwd.

No Replies to "Dames De Pelikanen zetten Diva opzij"