Wandelevenementen WSV Spirit in aantocht

De voorinschrijving van twee wandelevenementen, georganiseerd door de w.s.v. Spirit uit Delfzijl, is weer geopend. Als eerste staat de 25e Pinkster Zeedijk Wandeltocht op Pinksterzondagmorgen 15 mei op het programma.

Deze vroege Pinkstertraditie wordt door Spirit georganiseerd in samenwerking met de K.Z.& R.V. Neptunus en het Eemshotel. Men dient zich voor deze twaalf kilometer lange wandeltocht van de Eemshaven naar het Eemshotel in Delfzijl via email wsvspirit@gmail.com aan te melden, onder vermelding van naam, het aantal personen en wel of geen ontbijt.

Na aanmelding krijgt men een bevestiging met daarin de betaalinstructie. Aan deze wandeltocht kunnen maximaal 120 wandelaars deelnemen, dus vol is vol. Daarnaast moet vermeld worden dat er inmiddels ruim 90 aanmeldingen binnen zijn. Voor meer informatie kan men terecht op www.wsvspirit.nl

Vanuit sporthal De Ringen wordt op 21 mei de 70e Spirittocht georganiseerd. Dit is een wandeltocht waarbij men de keuze heeft uit diverse afstanden, te weten 5, 10, 15, 25, 30 en 40 kilometer. Voor deze wandeltocht is er geen voorinschrijving. Men kan zich op 21 mei in de instructiezaal van De Ringen aanmelden. Het startbureau vanaf 8.00 uur open. Ook voor deze tocht vindt men meer info op de website van de w.s.v. Spirit.

Tot slot vinden van 6 tot en met 9 juni de bekende AvondVierDaagse wandeltochten plaats in Delfzijl en ook hiervoor is de inschrijving inmiddels via internet geopend. Deze inschrijfmethode heeft de voorkeur van de organisatie, maar ook van veel wandelaars, omdat zij de voordelen hiervan prefereren boven de inschrijving op de drukke eerste wandelavond. Voor alle informatie over de AvondVierDaagse verwijst Spirit eveneens naar de website.

No Replies to "Wandelevenementen WSV Spirit in aantocht"