Klimaatgroep Stars wint zonder te spelen

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum zijn dit weekeinde niet in actie gekomen. Normaal gesproken zouden ze een playdown-wedstrijd spelen tegen Feyenoord van Teylingen, maar FvT heeft zich teruggetrokken. Op grond van dat gegeven is de Middelstummer club tot winnaar uitgeroepen en kan men zich opmaken voor de laatste hindernis op weg naar lijfsbehoud voor de eredivisie. De horde die genomen moet worden heet Avanti. De ploeg uit Hazerswoude-Dorp is als tweede geëindigd in de 1e Divisie A.

Het verlies in de beslissende wedstrijd tegen het Leidse Scylla (3-2) kwam als een grote klap. Helemaal omdat in de vijfde partij Gerard Bakker van Arnoud Meijer won. Het meespelen van Bakker was voor de Noord-Groningers een grote verrassing, aangezien iedereen op OIivier Altenburg had gerekend. De STTG tekende protest aan bij de NTTB, omdat het meespelen van Bakker volgens de STTG niet reglementair was. Dit protest is niet-ontvankelijk verklaard en daarom werd de zaak door de NTTB niet in behandeling genomen.

Wat Klimaatgroep Stars restte, was de wedstrijd tegen FvT. Dat duel gaat nu dus niet door. De wedstrijd tegen Avanti wordt op neutraal terrein gespeeld en staat voor 7 mei op het programma. Plaats van handeling is Veenendaal. Het duel begint om drie uur.

No Replies to "Klimaatgroep Stars wint zonder te spelen"