Reserves De Pelikanen kampioen

Het tweede team van De Pelikanen is zaterdag kampioen geworden in de reserve 3e klasse G van District Noord van de KNVB. Het kampioenschap werd op de laatste speeldag binnengehaald door een 4-0 overwinning op het tweede team van SC Loppersum.

Pelikanen 2 is met 46 punten uit 20 wedstrijden kampioen geworden. Het team, onder leiding van Bart Blokzijl en Richard van Goinga, wist concurrent Bedum 4 achter zich te houden. De Bedumers behaalden 43 punten uit 20 wedstrijden. Na het duel op de thuisbasis van de roodwitten was gespeeld, kreeg het team de kampioensschaal en bloemen overhandigd. In de avond was het team luidkeels door Appingedam te horen vanaf de boot waarmee men een rondje door de stad voer.

Zaterdag is het misschien wel de beurt aan het vrouwenteam van de Damster club. Zij kunnen kampioen worden door minimaal gelijk te spelen tegen Farmsum. Het duel op het Burgemeester Wellemansportpark begint om 12.30 uur. Het eerste elftal van De Pelikanen kan zich deze middag veilig spelen in de 3e klasse C. Zij nemen het op tegen SC Stadspark.

No Replies to "Reserves De Pelikanen kampioen"