Laatste thuisduel Klimaatgroep Stars

Na de enerverende play-off weken met lijfsbehoud in de eredivisie als eindresultaat, spelen de tafeltennissers van Klimaatgroep Stars uit Middelstum zaterdag in de derde ronde van het troosttoernooi van de Intercup. De tegenstander heet TTV Salzkotten en komt uit Duitsland.

De winnaar mag meedoen aan de Final Four in Verona (Italië). De vier beste teams van het troosttoernooi mogen daar uitmaken wie de winnaar wordt. Voor Klimaatgroep Stars zullen Colin Rengers, Jan Tammenga en Shuohan Men (zie foto) in actie komen.

Klimaatgroep Stars verloor de eerste Intercup-wedstrijd en speelt daardoor verder in het troosttoernooi. Doelstelling van de Middelstummer vereniging is om de Final Four te halen.

De eerste stap is gezet door in de vorige ronde overtuigend van TURA Bremen te winnen. Als zaterdag van TTV Salzkotten gewonnen wordt, kunnen de koffers worden gepakt voor het tripje naar Verona.

Het Intercup-toernooi kan het beste omschreven worden als het Open Europese Tafeltennis Kampioenschap. Het Intercup-systeem behelst zeven wedstrijden waarvan zes enkelpartijen en een dubbelpartij. Het team dat als eerste vier wedstrijdpunten scoort, heeft gewonnen en gaat door naar de volgende ronde van de Intercup dat dan een knock out-systeem kent.

Het duel aan de Coendersweg 15a in Middelstum begint om 17.00 uur. Het is voor de club de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.

No Replies to "Laatste thuisduel Klimaatgroep Stars"