GAV Unitas op zoek naar coach

logounitas2GAV Unitas uit Usquert zoekt voor het seizoen 2016-2017 een volleybaltrainer/coach. De club is op zoek naar een trainer voor een damesteam, een herenteam en de training op dinsdag- en/of donderdagavond. De training duurt anderhalf uur. De thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld.

Men biedt de trainer een leuke en gezellige vereniging met ongeveer 220 leden. Het damesteam speelt al jaren bovenin mee in de A-poule van de Noordelijke Volleybal Competitie. Het komend seizoen gaan ze voor het eerst NeVoBo spelen komen ze uit in de 4e klasse. Het herenteam speelt mee in de A-poule van de Noordelijke Volleybal Competitie. Ook volgend seizoen komen ze daarin uit.

Usquert ligt op slechts een half uur rijden van de stad Groningen. Het dorp heeft een goede trein- en busverbinding. ‘Trainer zijn is bij ons geen vrijwilligersbaan dus er staat een vergoeding tegenover’, aldus de clubleiding. Mensen die interesse hebben kunnen contact opnemen met Johannes Schollema, commissielid afdeling volleybal. Hij is te bereiken via het mailadres j_schollema@msn.com of het telefoonnummer 06-12958604.

No Replies to "GAV Unitas op zoek naar coach"