Zijlstra per direct weg bij Middelstum

Van het amateurvoetbalfront kwam vandaag de verrassende mededeling dat de wegen van voetbaltrainer Jan Jaap Zijlstra en vierdeklasser Middelstum zich scheiden. Een verschil in inzicht in het te voeren beleid is de voornaamste reden om elkaar de hand te schudden. Zijlstra had in december zijn contract nog met een seizoen verlengd.

Het seizoen zit er nog maar net op en eigenlijk had iedereen er op gerekend dat Zijlstra ook volgend seizoen bij de blauwwitten aan het roer zou staan. De melding dat hij per direct zou vertrekken deed dan ook wat vreemd aan. Dat is, zo meldt het bestuur van de club op de eigen website, echter in goed overleg gebeurd.

Zijlstra is twee jaar trainer geweest van de Middelstummer hoofdmacht. In zijn eerste seizoen als coach eindigde hij met zijn ploeg op de tiende plaats in de 4e Klasse C. Dit seizoen zat er slechts een plaats winst in.

De doorstroming van diverse jeugdspelers in het hoogste prestatie-elftal kan volgens het bestuur volledig op het conto van de oefenmeester geschreven worden. Het plotselinge vertrek van Zijlstra heeft er wel toe geleid dat Middelstum nu met spoed op zoek moet naar een nieuwe trainer.

No Replies to "Zijlstra per direct weg bij Middelstum"