Italiaans avontuur Klimaatgroep Stars

De tafeltennissers van Klimaatgroep Stars spelen komennd weekeinde de laatste wedstrijden van een lang en vooral slopend seizoen. Er wordt gespeeld in het kader van de TT Intercup. De wedstrijden die gespeeld gaan worden staan in het teken van de TT Intercup. De wedstrijdden van het internationaal toernooi vinden plaats in het Italiaanse Verona.

Doordat de Middelstummers vorige maand TTV Salzkotten uit Duitsland wisten te verslaan, is men geplaatst voor de Final Four van het troosttoernooi. Het team van coach Gert Stulp speelt zaterdag twee wedstrijden en zondag één. De tegenstanders zijn Sarajevo (Bosnië en Herzegovina), Wewer SC 2000 e.V. (Duitsland) en C.T.T. Chatelet (België). Vooral het niveau van de tegenstanders uit Duitsland en België mag zeker niet onderschat worden.

Vrijdagochtend om vier uur zal Klimaatgroep Stars met twee auto’s sterk aan de reis van bijna 1300 kilometer beginnen. In deze auto’s bevinden zich onder andere de vier spelers die het moeten gaan doen in de Final Four. Jan Tammenga, Colin Rengers, Arnoud Meijer en de jeugdige Shuo Han Men mogen laten zien dat ze ook op Europees niveau kunnen acteren.

No Replies to "Italiaans avontuur Klimaatgroep Stars"